personlig coaching

Jeg lever af at skabe glæde! Ikke sådan en lallende og næsten skør forelskelsesfølelse, men en tilstand af at være grund-glad helt ind i din DNA: At langt de fleste dage, vågner du op med en lethed og der er begejstring i dine øjne.

Jeg lever af at skabe glæde! Ikke sådan en lallende og næsten skør forelskelsesfølelse, men en tilstand af at være grund-glad helt ind i din DNA: At langt de fleste dage, vågner du op med en lethed og der er begejstring i dine øjne.

Tør du gøre brug af din frihed?

– Du drømmer om at turde stå ved dine holdninger.

– Du er i tvivl om hvad du står for og hvordan dit drømmeliv ser ud.

– Du ved, at du ønsker at noget skal være anderledes, men du ved ikke helt hvad eller hvordan.

– Du ønsker relationer som er ærlige og åbne.

– Du føler du har prøvet alt andet (også en masse råd), som virkede lige så godt, som kold kaffe smager.

Personlig Coaching: At leve et liv med frihed og grundglæde, samtidig med at du kan håndtere livets udfordringer kræver selvindsigt og nærvær.
Derfor er det trygt og kraftfuldt at have en coach som støtte ved din side for en tid, mens du skaber de forandringer du ønsker.

Jeg skaber et frirum hvor du kommer til at mærke dig selv og kommer til stede i dit liv.
Får adgang til et potentiale du ikke før har været bevidst om.
Med mit nærvær og reflekterende spørgsmål hjælper jeg dig med at skabe klarhed over dine værdier.
Du lærer at skabe den version af dig, der er autentisk og visionær omkring dit fulde potentiale. Du tør stå ved dine værdier –
og endnu bedre: Du VED hvad dine værdier er og tør sige fra når noget ikke føles rart.

Et liv med større bevidsthed, mere frihed og fornyet livskraft. Du er SÅ meget mere end du viser lige nu.

BWRT Session: Ønsker du at slippe angst/frygt eller fobier Eks. flyskræk, overspisning, frygt for succes, sukkertrang, rygning, alkohol, eksamensskræk el. højdeskræk er en BWRT session det helt rigtige. BWRT står for Brain Working Recursive Therepy og er den nyeste og mest effektive psykoterapeutiske behandlingsform der findes i verden, og dermed også herhjemme i Danmark. 

BWRT arbejder med den lille forsinkelse i kommunikationen mellem din underbevidsthed og din bevidsthed. Det vil sige den arbejder med det lille tidsrum mellem hvor din underbevidsthed registrerer en begivenhed, analyserer denne begivenhed, træffer en beslutning om hvad der er mest sikkert at gøre i sådan en situation og til hvor signalet bliver sendt til din bevidsthed for at skabe en handling. BWRT er ikke interesseret i hvad dit problem handler om, men er fokuseret på resultatet og om hvordan du hellere vil føle dig. Uanset om din udfordring er alvorligt eller er mindre belastende for dig, så vil du opleve succes næsten med det samme.

Karma Clairvoyance: Er en unik rejse, en rejse ind i livet for at se hvad der skete og hvad der gør, du er som du er og er der hvor du står i dag. Karma er en del af livet og med til at farve det. Karma opstår i de tidligere liv og sætter sig som en vigtig læring i dit nuværende liv, hvilket kan holde dig fast i at sabotere dig selv, eller skabe den evige mangel på succes og overflod. Ved at besøge disse tidligere oplevelser vil du kunne rette op på den karma du møder og få et skabende og manifesterende liv i stedet.

Book en session der åbner for dit potentiale.

Personlig coaching 

BWRT Session

Karma clairvoyance

– Foregår på telefon/Zoom eller i mine lokaler i Aarhus.
– En session varer 60 minutter. Optages og sendes til dig. 
– Ved afbud mindre en 24 timer inden: 500,-
– Ved udeblivelse betales det fulde beløb.

Priser

Personlig Coaching

BWRT

Karma Clairvoyance

1 session: 2500,-

– hvem er jeg –

Mød Jeanette, kvinden bag Initio Academy

Mastercoach med speciale i varig forandring og personligt lederskab. Terapeutisk og pædagogisk uddannet. Healer og spirituel underviser. Selvstændig coach siden 2015.

Kvinden der kan bygge alt. Lederen som går laaangt for sit personale og skaber resultater på trods. Lider af stålfasthed og sindsro. Drives af en næsten irriterende ærlighed og viljen til at lykkes.

46 år, Christians kæreste, mor til 3 og mormor til 1.

– hvem er jeg –

Mød Jeanette, kvinden
bag Initio Academy

Mastercoach med speciale i varig forandring og personligt lederskab. Terapeutisk og pædagogisk uddannet. Underviser, forfatter og uddannelsesleder. Selvstændig coach siden 2015.

Kvinden der kan bygge alt. Coachen som går vejen sammen med sine kunder og skaber varige forandringer. Lider af stålfasthed, et kærligt hjerte og sindsro. Drives af en næsten irriterende ærlighed og viljen til at lykkes.

47 år, Christians kæreste, mor til 3 og mormor til 3 smukke piger.

– hvem er jeg –

Grænse-starter kit

Grænser skaber ro og balance og er med til at definere hvem du er som menneske. Kom i gang med det samme.

Jeanette Elisabeth Ringgaard
Email: jj@initioacademy.dk
Tlf: +45 27 96 39 70