kontakt mig her

Har du spørgsmål, så send en sms... eller en mail.
Jeg vender tilbage med et svar indenfor 24 timer.
Uhh! Jeg glæder mig allerede til at høre fra dig.

Jeanette Elisabeth Ringgaard

Email: jj@initioacademy.dk
Tlf: 27963970 

– hvem er jeg –

Mød Jeanette, kvinden bag Initio Academy

Mastercoach med speciale i varig forandring og personligt lederskab. Terapeutisk og pædagogisk uddannet. Healer og spirituel underviser. Selvstændig coach siden 2015.

Kvinden der kan bygge alt. Lederen som går laaangt for sit personale og skaber resultater på trods. Lider af stålfasthed og sindsro. Drives af en næsten irriterende ærlighed og viljen til at lykkes.

46 år, Christians kæreste, mor til 3 og mormor til 1.

– hvem er jeg –

Mød Jeanette, kvinden
bag Initio Academy

Mastercoach med speciale i varig forandring og personligt lederskab. Terapeutisk og pædagogisk uddannet. Clairvoyant, healer og spirituel underviser. Mindset boss, foredragsholder, forfatter og uddannelsesleder. Selvstændig coach siden 2015.

Kvinden der kan bygge alt. Coachen som går vejen sammen med sine kunder og skaber varige forandringer. Lider af stålfasthed og sindsro. Drives af en næsten irriterende ærlighed og viljen til at lykkes.

47 år, Christians kæreste, mor til 3 og mormor til 3 smukke piger.

– hvem er jeg –

Master coach, mentor til din spirituelle opvågning og uddannelsesleder

Jeg er specialist i at coache og lave onlinekurser, der udvikler dig som menneske. Initio betyder ‘fra begyndelsen’ og det er lige præcis hvad jeg gør med min coaching: Starter hvor du er.

Min coaching er sammensat af oldgammel græsk filosofi og moderne psykologi. Tilføjet værktøjer inden for menneskelig motivation, psykologi og en spirituel verdensopfattelse.

For at tilpasse coachingen til netop dig, tager vi udgangspunkt i dig som menneske. På den måde ved vi, hvor dine unikke udviklingspunkter skal findes, og hvor det er allervigtigst at sætte ind for at du får størst afkast af sessionerne.

Mit motto: “Handling slår perfektion”

Grænse-starter kit

Grænser skaber ro og balance og er med til at definere hvem du er som menneske. Kom i gang med det samme.

Jeanette Elisabeth Ringgaard
Email: jj@initioacademy.dk
Tlf: +45 27 96 39 70