fbpx

For mennesker der arbejder med mennesker


Online-kursus i kommunikation

”Kommunikation der skaber dit gode arbejdsliv”

Din måde at kommunikere på, er helt afgørende for din arbejdsglæde.

Din personlighed og det du siger, gør at du er tro mod dig selv – eller det modsatte.

Måske kender du det, at du ikke lige får sagt det du mener, eller du får det sagt for hårdt eller du får det sagt med en tvivlen på om det er det rigtige. Du føler dig presset af tid og rammer og går på kompromis med hvem du er som fagperson.

På online-kurset arbejder vi med dig – du lærer at kommunikere med integritet og derved opleve en arbejdsglæde og et langt bedre resultat med dine borgere.

Efter kurset vil du….

  • Kunne håndtere vanskelige samtaler – også under pres
  • Skabe resultater med din borger, med din personlighed
  • Have udviklet langt større selvrespekt – samt forståelse fra dine omgivelser
  • Lært dig selv at kende på en ny måde, gennem din nye måde at kommunikere på
  • Mærke en stor positiv ændring i din arbejdsglæde
  • Have en tro på dig selv i alle dine relationer

Når man møder ny viden og gør den til sin egen – så kan man handle på nye måder og med integritet.

Workshops

Vores workshops er designet til at forebygge frem for at symptombehandle.

Vi tilbyder 2 slags workshops:


Plus-kommunikation

Med indsigterne fra plus-kommunikation får du mulighed for at ændre din egen måde at kommunikere på, og du vil kunne se en stor forskel med det samme. På den måde får du tid og overskud til at gøre det, du kan lide – at være en god til at arbejde med mennesker.

Fra stress til trivsel

Stress kommer ikke fra den ene dag til den anden og handler ofte ikke kun om en stor arbejdsbyrde. Vi undersøger hvad det er, som stresser jeres medarbejderer og vi tør italesætte hvad stressen egentlig handler om, så vi kan sætte ind netop det hvor behovet er.


1 til 1 forløb

Vi tilbyder to typer af 1 til 1 coaching.

Sparring til ledere – Ærlige samtaler hvor frustrationer og udfordringer luftes – hjælp fra uvildig part til det, der er svært. Det foregår individuelt, i fortroligt rum og med dig som leder i fokus.

Med sparring kan du fastholde dit fokus og blive udfordret til at afprøve nye arbejdsgange. Det foregår med en person, som forstår hvilke situationer du står i, og som skaber rum til at lytte til dig, giver dig gode idéer og råd til hvordan du kan udvikle dig lige nu og her. Samtalerne er uformelle, dog skarpe med et strejf af humor og lethed som gør det håndgribeligt, at se og facilitere lynhurtige forandringer i dit arbejdsliv. Der er stor fleksibilitet i hvordan sparring kan foregå. Om det er på arbejdspladsen, på vores kontor, en gåtur i det fri eller telefonisk. Vi planlægger 1 til 2 samtaler ad gangen og forløbet afsluttes når du ikke ønsker flere samtaler.

Coaching til medarbejdere – samtaler hvor der sættes skub i din udvikling – med en rutineret coach der hurtigt kan spotte dine udviklingsveje.

Coaching er:

  • Sessioner hvor din personlige udvikling er det vigtigste.
  • Du støttes i at se, at selv små bitte ændringer i dine indgroede handlinger kan flytte dig milevidt i dit arbejdsliv.
  • Uanset hvad vi arbejder med, vil du opleve en indre gejst og motivation til at dygtiggøre dig på dit felt.

Priserne på sparring ligger mellem 1500 – 1800 kr. eks moms pr. samtale.


Inspiration til motivation

“Sæt fut i sundheden”

2 timers foredrag spækket med god energi, grin og glæde. Vi kommer til jer med inspiration til refleksion. Dette sker bl.a. igennem øvelser med fokus på kropslige fornemmelser, inspiration til øre akupunktur og en alternativ tænkning omkring kost og motion. Vores kropslige sundhed har så stor en betydning for vores trivsel i livet generelt, så hvorfor ikke højne motivationen og arbejdsglæden denne vej. Kontakt os nærmere for pris

Fokus på sundheden i din virksomhed skaber mere energi og glade medarbejdere