fbpx

Ærlige, direkte samtaler hvor din udvikling som leder er i fokus hele vejen

Vi hader også spam og vogter dine oplysninger med alt hvad vi har!

 
 

Ved at investerer tid i os, vil du kunne spare tid

For en virksomhed i rivende udvikling, er det vigtigt at bibeholde den gejst og momentum, så I kan blive ved med at optimere og have ledere og medarbejdere der arbejder aktivt med at udvikle virksomheden. 

Og det er her vi kommer ind i billedet.  

Det er vigtigt, at lederne får nogle værktøjer til at fastholde medarbejderne i den positive udvikling og motivation, så de ændringer en vækst ofte giver, bliver en positiv oplevelse frem for at det bliver en hvilepude for medarbejderne og udviklingen begrænses.

Det vi lige præcis kan som eksterne coaches er at skabe ledere alle gerne vil arbejde for. 

Fordelen er, at vi er en uvildig part, og at vi ser objektivt på din virksomhed, medarbejdere og ikke mindst arbejdsgange og processer. På den måde kan vi hjælpe med at se hidtil ukendte muligheder, der både motiverer medarbejdere og frigiver tid fra lederen. 

Lige præcis derfor mener vi at være en vigtig samarbejdspartner for jer, som i høj grad kan bidrage til at fremdrive udviklingen for jeres medarbejdere, hurtigere og mere effektiv. 


En gratis session giver dig muligheden for at se, hvor vi kan hjælpe jer og samtidig få et indtryk af, om vi er et match for jer. 

Fra stress og frustration til ro og glæde på bare 6 uger

Mange ledere oplever, at der lander 10.000 forskellige opgaver på deres bord. De fortæller, at de til sidst, ender med at skubbe problemerne, fordi der er for travlt og simpelthen fordi de er stressede.

”Kan varmt anbefale Lykke og Jeanette. De forstår at stille alle de spørgsmål der trykker de helt rigtige steder og hjælper dig til selvudvikling. Giv jer selv den gave at tage en gratis snak med dem omkring netop dine udfordringer"

- Udtalelse fra CEO på LinkedIn efter 1 måneds coaching

Det er heldigvis ikke meningen, at du skal kunne klare det hele selv.

Vi står for, at din personlige udvikling har prioritet på højde med Mount Everest. Det betyder, at vi er top-forberedte, vi siger det, vi ser - også når du hænger fast i et mønster, som ikke støtter dig, i det liv du ønsker at skabe.

1:1 coaching er:

  • Sessioner á 60 minutter.
  • Konkret coaching på de mønstre, som ikke længere støtter dig i at være leder på den måde du ønsker.
  • Ofte er det telefonisk eller vi mødes hos jer, hos os i Århus eller til en gåtur.
  • Vi anbefaler, at der typisk er 1-2 (og senere 3) uger mellem hver samtale i et forløb.

”Jeg er blevet meget bedre til at sige fra og ikke finde mig i ting. Samtidig er jeg blevet skarpere på at tage svære beslutninger og gå med dem, og mine høje standarder er ikke mere en hæmsko.”

- CEO efter 2 måneders coaching

Har du spørgsmål findes vi lige her:

Lykke Bak

Jeanette Elisabeth Jakobsen

50 45 90 23

27 96 39 70