fbpx

Ærlige, direkte samtaler hvor frustrationer & udfordringer luftes – og gøres konkrete

‘Bekymret’ er ved at blive dit mellemnavn, eller i hvert fald en trofast følger gennem din dag. Selvom det hele egentlig går helt OK, så er du ikke der, hvor du føler, du ‘burde’ være og der er kun 2 millimeter fra at være glad og til at være irriteret. Faktisk, hvis du skal være helt ærlig, så fylder irritationen mere end glæden.

– Sådan behøver det ikke at være.

Mange ledere fortæller os, at de oplever, at der lander 10.000 forskellige opgaver på deres bord. Det er alt fra opgaver inden for deres spidskompetencer til medarbejdere, som er udfordret privat. De fortæller, at de til sidst, ender med at skubbe problemerne, fordi der er for travlt og simpelthen fordi de er stressede.

Det er heldigvis ikke meningen, at du skal kunne klare det hele selv.

Vigtigst er det, at du trives: At du føler, at der er en nogenlunde balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.

Er det her dig?:

  • Du har gjort alt det, der forventedes af dig, men alligevel er den lille ild væk.
  • Det går måske OK, men alligevel føler du dig udbrændt.
  • Dit maglende overskud begynder at gå ud over familien.

Når vi coacher, står vi for at din personlige udvikling har prioritet på højde med Mount Everest. Det betyder, at vi er top-forberedte, vi siger, det vi ser og vi kalder ‘bullshit’ ud, når du hænger fast i et mønster, som ikke støtter dig, i det liv du ønsker at skabe.

En lederstilling kræver, at du tager ejerskab, og med ‘ejerskab’ mener vi ikke at være kontrollerende, passiv/agressiv eller overansvarlig. Med ‘ejerskab’ mener vi, at du tager ansvar for din måde at være leder og din måde at kommunikere. Når du gør det, bliver der også plads til at være fx tillidsfuld, tydelig og en rollemodel – og med dét kommer glæden.

1:1 coaching er:

  • Sessioner á 60 minutter.
  • Vi mødes hos jer, hos os i Århus, telefonisk eller til en gåtur.
  • Vi anbefaler, at der typisk er 1-2 (og senere 3) uger mellem hver samtale.

Pris: 1800 kr. eks moms pr. samtale.

Tænker du: Hvordan kan jeg dog få presset coaching ind i mit skema?

Det kan du, fordi konsekvensen ved ikke at gøre noget er alt for stor og uoverskuelig, og roen efter en session er uundværlig.

I vores sessioner finder vi sammen ud af hvilke ting, der skal have din fulde opmærksomged og hvad der skal have en ordentlig én med ‘pyt-knappen’.

Vi ved nemlig godt, at det ikke bliver nemmere efter sommerferien, når den der opgave lige er løst og når “det hele lige er faldet på plads”.

Når vores kunder vender tilbage fortæller de, at de blev udfordret til at få øje på- og afprøve nye arbejdsgange. Fx inden for stress, at tackle nye eller udfordrende medarbejdere, blive god til at udtrykke sig så de følte sig forstået. Det vildeste er, at efter noget tid begynder de at finde bæredygtige løsninger på sine frustrationer uden hjælp fra os.

Når du har købt, skriver vi til dig og finder en tid for vores første samtale.

Det skal du vide om coaching:

Coaching er hjælp fra os som uvildig partner til alt det, der er svært. Det foregår individuelt, i fortroligt rum og med dig som leder og menneske i fuld fokus.

Samtalerne foregår med en person, som forstår hvilke situationer du står i, og som skaber rum til at lytte til dig, giver dig gode idéer og råd til hvordan du kan udvikle dig lige nu og her. Samtalerne er skarpe dog med et strejf af humor og lethed, som gør det håndgribeligt, at se og facilitere lynhurtige forandringer i dit liv.

Med indsigterne fra vores sparring får du mulighed for at ændre din egen måde at kommunikere på, og du vil kunne se en stor forskel med det samme. På den måde får du tid og overskud til at gøre det, du kan lide – at være en god leder.

Pris: 1800 kr. eks moms pr. samtale.

Når du har købt, skriver vi til dig og finder en tid for vores første samtale