Light & Abundance

Master Coach

6 mdr. intens uddannelse hvor du lærer magnetismen bag energi og kommunikation – og bliver en unik spirituel master i at lede dig selv og andre.

Er du klar til at tranformere dit liv med lys og overflod og ønsker at uddanne dig til Master Coach?

Coachingen tager udgangspunkt i ICF etiske coachingregler, samt en bred holistisk tilgang med livsmestering, integritet, dybe healingsprocessor, krops- og energiarbejde samt spirituelle værktøjer.

6 måneders intens uddannelse for dig, der vil arbejde med coaching – og brænder for at skabe dybe varige forandringer personligt og økonomisk.

Du lærer hvordan du kommer i alignment med din sjæls ønsker. Hvordan du skruer massivt op for dine manifestationer ved at hæve din vibration.

Light & Abundance er en professionel uddanelse, hvor du introduceres for en gennemtestet revolutionerende 8 trins model, som bygger på kognitiv udvikling, terapeutiske principper, mindfulness, persontypeværktøjet Enneagrammet, udvidede grænse- og healingskompetencer.

Er du klar til at følge din drøm

som Light & Abundance Master Coach

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen indeholder evidensbaseret coaching, transformative modeller til kognitiv terapi, positiv psykologi, systemiske opstillingsprincipper og Mindfulness Mastermodul.

Modul 1

Introduktion til 8-trinsmodel – og dine vækstmønstre og hvordan du spotter dine karma blokeringer

Modul 2

Mindfulness Masterkompetencer der leder din ind i synlighed og en ekspansiv udstråling

Modul 3

Systemisk opstillingsprincipper gennem tydelig kommunikativt lederskab

Modul 4

Light & Abundance business kernekompetencer – overflodsstrategi

Modul 5

Skabelse og fejring

Uddannelsen der gør dig til en unik master og spirituel mester - giver dig styrke til at højne dig til at ekspandere i flow og tillid til at modtage frugterne af dit arbejde.

Tidligere deltagere på Light & Abundance

Tanja

Light & Abundance Master Coach uddannelsen er den bedste gave jeg har givet mig selv.. Og nu kan jeg hjælpe andre med at finde ind til det som er vigtigt for dem, og det menneske som de er.
TAK Jeanette!

Leonora

Jeg kom på det her forløb og kunne allerde på første dagen mærke, at det er noget, der rykkede! Jeg har været på sindsygt mange kurser og forløb før, men intet var ligesom det her.

Pia

Jeanette er et yderst sympatisk og medfølende menneske, og hos hende føler man sig virkelig set og forstået. Jeanette er et menneske, der støtter mig i det jeg har bedst af. Hun er fantastisk til at læse mennesker og mærke, hvad der er ens styrker og hvad der evt. kan arbejdes på. Hun er skarp og bund ærlig i hvad hun siger og det gør at man kan rykke sig både personligt og i livet. Hun giver mig virkelig blod på tanden i mit valg af livsvej.

Dette unikke og innovative uddannelseskoncept, løfter coaching ind i en ny udvikling og tid, som ruster dig til at kunne arbejde selvstændigt med alle livsudfordinger i et professionelt virke som Light & Abundance Master Coach.

Du lærer at tappe ind i alignment og skabe handling derfra.
Du vil med stor ekspertise og kraft kunne udføre life – og businesscoaching, samt kvantespringsstrategier i dit eget og andres liv. Med andre ord – en uddannelse der gør dig i stand til at lede dig selv for nu og altid.

Uddannelsen der gør dig til en unik Master og spirituel mester. Giver dig styrke til at højne dig til at ekspandere i flow og tillid og modtage frugterne af dit arbejde.

Med denne uddannelse får du de nyeste og mest effektive redskaber indenfor menneskelige udviklingsstadier og udviklingspotentiale. Ledelse indenfor højeste potentiale.

Du får en dybdegående coachoverbygning med intensive coachmoduler, dokumenterede sessioner samt supervision fra din personlige mentor.

Dit ønske om overflod starter med at du kalder den hjem. Kalder dit drømmeliv frem i lyset.
Forstå sammenhængen imellem dig. din energi og din succes, så du kan knække koden til det flow, du længes efter.

Din investering
55.000 DKK

Bonussession

Gæstelærer Szoey Freya Spirituel
Business & Kvantesprings mamma

Værdi: 11.500,-

Ekstra Bonus

Reiki & Akasha 3
Hvor du lærer clairvoyance & stille
intuitivt ind i dig selv og andre.

En dyb form for selvledelse – og læsning af andre i dit professionelle virke.

Værdi: 4.500,-

Grænse-starter kit

Grænser skaber ro og balance og er med til at definere hvem du er som menneske. Kom i gang med det samme.