Light & Abundance Spirit

Master Coach

8 mdr. intens uddannelse hvor du lærer magnetismen bag energi, vibration mindset & kærlig kommunikation – og bliver en Unik Spirit Master i at lede dig selv og andre gennem indre stemme inspiration.

Er du klar til at tranformere dit liv med lys og overflod og ønsker at uddanne dig til Spirit Master Coach?

Coachingen tager udgangspunkt i ICF etiske coachingregler, samt en bred holistisk tilgang med livsmestering, integritet, kraftfuldt mindset træning, krops- og energiarbejde samt spirituelle værktøjer.

8 måneders intens uddannelse for dig, der vil arbejde med dig selv, fra den du var, til den der er skabt til mere – og brænder for at skabe dybe varige forandringer personligt og økonomisk.

Du lærer hvordan du kommer i alignment med din indre stemmes ønsker. Hvordan du skruer massivt op for din modtagelse i livet ved at hæve din vibration.

Light & Abundance Spirit er en professionel uddanelse, hvor du introduceres for en gennemtestet revolutionerende 8 trins model, som bygger på kognitiv udvikling, terapeutiske principper, mindfulness, persontypeværktøjet Enneagrammet, vibrations træning, mindset forøgelse og udvidede grænsekompetencer.

Er du klar til at følge din drøm

som Light & Abundance Spirit Master Coach

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen indeholder evidensbaseret coaching, transformative modeller til kognitiv terapi, positiv psykologi, opstillingsprincipper, mindset forøgelse og Mindfulness Mastermodul.

Modul 1

Introduktion til 8-trinsmodel – og dine vækstmønstre og hvordan du spotter dine vibrations blokeringer

Modul 2

Mindfulness Masterkompetencer og mindset træning der leder din ind i synlighed og en ekspansiv udstråling

Modul 3

Indre stemme arbejde og opstillingsprincipper gennem tydelig og kærlig kommunikativt lederskab

Modul 4

Light & Abundance
kernekompetencer – mindset træning & overflodsstrategi

Modul 5

Skabelse, brug af din indre stemme og fejring. Synliggørelse af dit sande potentiale

Uddannelsen der gør dig til en unik master og spirituel mester - giver dig styrke til at højne dig til at ekspandere i flow og tillid til at modtage frugterne af dit arbejde.

Tidligere deltagere på Light & Abundance

Tanja

Light & Abundance Master Coach uddannelsen er den bedste gave jeg har givet mig selv.. Og nu kan jeg hjælpe andre med at finde ind til det som er vigtigt for dem, og det menneske som de er.
TAK Jeanette!

Leonora

Jeg kom på det her forløb og kunne allerde på første dagen mærke, at det er noget, der rykkede! Jeg har været på sindsygt mange kurser og forløb før, men intet var ligesom det her. Det har forandret hele mit liv.

Pia

Jeanette er et yderst sympatisk og medfølende menneske, og hos hende føler man sig virkelig set og forstået. Jeanette er et menneske, der støtter mig i det jeg har bedst af. Hun er fantastisk til at læse mennesker og mærke, hvad der er ens styrker og hvad der evt. kan arbejdes på. Hun er skarp og bund ærlig i hvad hun siger og det gør at man kan rykke sig både personligt og i livet. Hun giver mig virkelig blod på tanden i mit valg af livsvej.

Dette unikke og innovative uddannelseskoncept, løfter coaching og poweren bag ind i en ny udvikling og tid, som ruster dig til at kunne arbejde selvstændigt med alle livsudfordinger i et professionelt virke som Light & Abundance Spirit Master Coach.

Du lærer at tappe ind i alignment og skabe handling derfra.
Du vil med stor ekspertise og kraft kunne udføre life – og businesscoaching, samt kvantespringsstrategier i dit eget og andres liv. Med andre ord – en uddannelse der gør dig i stand til at lede dig selv for nu og altid. En investering i dit liv, som du vil kunne hæve gevinsten af dag efter dag.

Uddannelsen der gør dig til en unik Master og spirituel mester. Giver dig styrke til at højne dig til at ekspandere i flow og tillid og modtage frugterne af dit arbejde.

Med denne uddannelse får du de nyeste og mest effektive redskaber indenfor menneskelige udviklingsstadier og udviklingspotentiale. Ledelse og kærlighedsfremmende power indenfor højeste potentiale.

Du får en dybdegående coachoverbygning med intensive coachmoduler, dokumenterede sessioner samt supervision fra din personlige mentor.

Dit ønske om overflod starter med at du kalder den hjem. Kalder dit drømmeliv frem i lyset. Kalder din indre stemme frem.
Forstår sammenhængen imellem dig, din energi og din succes, så du kan knække koden til det flow, du længes efter.

8 mdr. intens skræddersyet master udvikling – den ydre forvandling af dig opstår efter den indre transformation.

Er du nysgerrig på om Light & Abundance Spirit er et match for dig, så book en gratis uforpligtende afklarende samtale.

Bonus

Reiki & Akasha 3
Hvor du lærer clairvoyance & stille
intuitivt ind i dig selv og andre.

En dyb form for selvledelse – og læsning af andre i dit professionelle virke.

Værdi: 3.500,-

Grænse-starter kit

Grænser skaber ro og balance og er med til at definere hvem du er som menneske. Kom i gang med det samme.