Akademiet for dig der ønsker at leve dit liv med 
frihed... 
grundglæde... 
 begejstring... 
 

Jeg gør dine drømme levende

Jeg lever af at skabe glæde! Sådan en tilstand i dig af at være grund-glad helt ind i din DNA: At langt de fleste dage vågner du op med en lethed, og der er begejstring i dine øjne.

Alt det der bliver muligt

Min coaching er en invitation til dig om at tage din plads og folde dig SÅ meget ud, at du føler dig set og hørt. Det handler bla. om at du får adgang til ro, balance og grundglæde – selv i pressede og stressede situationer, og at du føler dig sikker på dig selv og dine beslutninger. Mine kunder beskriver, at de oplever en følelse af flow, og deres liv føles let, frit og meningsfuldt. 

Livsglæde, ro & balance

Jeg står for at skabe ro, balance og resultater gennem livsglæde. Jeg opleves som værende førende inden for coaching, varig transformation og som nøglen til et friere liv.

Livstilfredshed er allemandseje

Din livsglæde og generelle tilfredshed afhænger af, at du har balance og følelsen af frihed til selv at vælge i livet. Frustration, stress, følelsen af at kæmpe og at livet føles tungt kommer stille snigende, når du ikke udnytter alle de muligheder der er til rådighed i dit liv. Det dejlige er, at det kan der gøres noget ved.

Vi kender den alle: Du får først noget andet, når du gør noget andet, og det er lige præsic det jeg støtter dig i: At gøre noget andet.

Hvem er jeg?

Master coach, mentor til din spirituelle opvågning og uddannelsesleder. Jeg er specialist i at coache og lave onlinekurser, der udvikler dig som menneske. Initio betyder ‘fra begyndelsen’ og det er lige præcis hvad jeg gør med min coaching: Starter hvor du er. Min coaching er sammensat af oldgammel græsk filosofi og moderne psykologi. Tilføjet værktøjer inden for menneskelig motivation, psykologi og en spirituel verdensopfattelse. For at tilpasse coachingen til netop dig, tager vi udgangspunkt i dig som menneske. På den måde ved vi, hvor dine unikke udviklingspunkter skal findes, og hvor det er allervigtigst at sætte ind for at du får størst afkast af sessionerne.

Mit motto: "Handling slår perfektion". 

Mine kunder siger

Kvinde, 44

“Du har været med til at gøre en kæmpe forskel i mit liv og været med til at forstå mig selv. Stor tak for det, uden dig havde jeg aldrig lært mig selv at kende. Tak for dig <3 “

Mand, 46

“DET GÅR SKIDE GODT. Arbejder meget med min indre kontrol og prøver at holde balancen. Sidste weekend var jeg tæt på at falde i et gammelt mønster. Indså at jeg var blevet drevet af at blive en del af de andres fællesskab. Jeg ved nu at det fællesskab ikke er noget for mig mere. Det du har gjort er bare over al forventning, og kan ikke takke dig nok. Namaste” 🙏

Henriette Henriksen

HR Business Partner

Allerede første gang jeg stødte på Jeanette vidste jeg, at hun var den rette til at lede mig videre i min karriere. Hun er skarp, direkte og indbegrebet af højt faglighed og kærlighed i alt hvad hun laver. Jeg har på godt 1 mdr. skabt min ønskestilling, med en løn langt højere end muligt. Jeanette er uden tvivl kommet for at blive i mit liv, hendes egenskaber er SÅ imponerende, og jeg har aldrig følt mig gladere og friere. Jeg kan kun sige “kontakt hende”, du vil glæde dig over det resten af dit liv.

Seneste blog indlæg

Grænse-starter kit

Grænser skaber ro og balance og er med til at definere hvem du er som menneske. Kom i gang med det samme.