fbpx

Vi er to dygtige undervisere med noget på hjertet og noget at have det i. Vi har en høj faglighed, et stort engagement og en bred erfaring i private og offentlige virksomheder. Sammen kan vi noget helt særligt. Vi har mere end 13 års ledelseserfaring og over 2000 timers coaching- og undervisningstimer bag os. Den erfaring kommer i den grad vores kunder til gode. Flere hoveder tænker bedre end et, og den kreativitet der sættes i gang, når vi alle spiller ind med vores kompetencer, er forudsætningen for at skabe undervisning, formidling og reflektion af høj kvalitet.

Vi inspirerer med hjertet og hjernen og en tilpas portion humor. Vi er ægte og tilpas uperfekte. Vi omsætter vores viden med praksisnære pointer og øvelser der får dig i arbejdstøjet. Vi kender til trivsel og stress både personligt og professionelt. Vi kender til når vores kommunikation har mistet sin kraft og styrke og gnisten forsvundet for en tid.

Vi har taget alle vores erfaringer og al vores viden, omsat det til hvordan vi gennem plus-kommunikation kan ændre vores liv og dette vil vi SÅ gerne videregive til så mange mennesker som muligt. Vi har en tro på, at mennesker gør det, der er meningsfuldt for dem, uanset hvad de gør. Med det har vi et ønske om er at sætte fokus på den enkeltes ansvar for egen rolle, læring og kommunikation – et ærligt blidt rusk eller skub der udvikler.

Jeanette Elisabeth Jakobsen

JJ@initioacademy.dk

Lykke Iisager Bak

LB@initioacademy.dk

Vi tror på, at når mennesker kommunikerer åbent og ærligt, tager ansvar for sig selv og hinanden i frugtbare samarbejder, siger til og fra i teamet, så trives de, er kreative og tilfredse.

Hos Initio Academy er vi specialister i at lave kurser, der udvikler dit team, ved at udvikle medarbejdernes kommunikative og personlige kompetencer.